Butik

Denne funktionalitet kan være tilgængelig, hvis Kaspersky har tilbud til dig i dit område.

For at gå til butikken skal du klikke på knappen med taskeikonet taske i den nederste del af programmets hovedvindue.

På butikssiden tilbyder vi Kaspersky-løsninger, og løsninger fra vores partnere, som måske vil interessere dig. Her kan du købe en løsning, som er skrædersyet til dine behov, skimme tidligere købte programmer og tjenester, holde øje med din abonnementsstatus, fortsætte med at installere et program eller læse en brugervejledning.

Ansøgningerne er grupperet efter formål og prioritet. Nye og anbefalede programmer er også mærket.

Ved klik på Køb (knappen kan have forskellige navne afhængigt af de tilgængelige tilbud i dit område) bliver du ført til netbutikken, hvor du kan lære mere om den valgte løsning og udtjekke dit køb. Du motager en e-mail med oplysninger om dit køb og aktiveringsinstrukser.

Ifølge lovkrav er Kaspersky Store brugsvilkår link tilgængeligt i visse områder på butikssiden.